Vila Lemic se nahaja dva kilometra iz Postojne. Od izhoda avtoceste smo oddaljeni dobrih 800m. Do slavne Postojnske jame je pet minut vožnje, do Predjamskega gradu pa 12 km. Smo manjše družinsko podjetje in ponujamo osem lično in moderno urejenih sob različnih velikosti in kategorij. Sobe so moderno opremljene, so klimatizirane in vključujejo brezplačen internet (Wi-Fi) in TV. Vsaka soba ima moderno opremljeno kopalnico z tušem in sušilnikom za lase. Nekatere sobe imajo tudi sedalno enoto. Razpolagajo z dvoposteljnimi, troposteljnimi in družinskimi, štiriposteljnimi sobami. Pred stavbo je urejeno veliko brezplačno parkirišče varovano s kamerami. V nastanitvi ponujamo bogat samopostrežni zajtrk za vse želje in okuse.

Naši gostje se ob večerih sprehodijo do 300m oddaljene restavracije Avio pub, kjer vam postrežejo z odlično hrano in pijačo. Bližina avtoceste, daje gostom odlično izhodiščno točko za obisk obalno- kraških znamenitosti, dnevna kopanja, ljubitelji jamarstva se podajo do Križne jame, ljubitelji gora uživajo pri pohodu na Snežni. Obiščete lahko Postojnsko jamo ali pa Predjamski grad, se veselo odpravite na izlet s kolesom po brezpotjih ali pa si izberete kolesarske terase glede na vaše želje. Skratka, izbira za dnevne izlete je velika,cene pri nas so zelo privlačne in ugodne, zato ste vsi lepo vabljeni.

 


 


 

Naše sobe

Enoposteljna soba

Soba z enojnima posteljama, z moderno zasnovo in z vsem potrebnim udobjem.
 

Že od 35 EUR na noč

 

Dvoposteljna soba

Udobna dvoposteljna soba z moderno zasnovo in z vsem potrebnim udobjem.
 

Že od 43 EUR na noč

 

Triposteljna soba

Troposteljna soba za tri osebe in z vsem udobjem moderne zasnove.

Že od 57 EUR na noč

 

Štiriposteljna soba

Štiriposteljna družinska soba nudi udobje za družine ali za štiri posameznike.
 

Že od 75 EUR na noč

 


 

Zajtrk / Večerja

Od 7:00 do 10:00 je na voljo bogat samopostrežni, kontinetalni, vegi in brezgluteinski zajtrk.

Pester izbor hrane iz jedilnika Restavracije Avio Pub, lahko plačate pri nas z Turističnimi boni.
  

Kje se nahajamo 

Dodatne informacije

 Otroci do pet let bivajo brezplačno, če spijo s starši v obstoječi postelji.
 

Prijava od 15:00-23:00 / Odjava od 06:00 -10:00.
 

Turistična taksa je 1,27€ po osebi.


 

Turistične točke v okolici


Park vojaške zgodovine

 

V bližini Pivke se nahaja muzej, ki se ponaša z bogato zbirko starega in modernega orožja. V Parku vojaške zgodovine boste izvedeli več o zgodovini tega konca in orožju, katero se je uporabljalo in se uporablja še danes. Obvezno za vse ljubitelje zgodovine in orožja.
 


Postojnska jama

 

Slovenija ima eno najlepših jam na svetu. Le 4 kilometre vas loči do svetovno znane Postojnske jame, kjer si lahko ogledate skrivnosti podzemlja. V podzemlje vas popelje vlakec, ki vas pripelje do skritih lepot tega pravljičnega sveta. Otroci bodo navdušeni.
 


Predjamski grad

 

Kdo ne pozna zgodbe o Erazmu Predjamskem. Mogočni grad v steni krasi okolico in nam sporoča zgodbe preteklosti. Veličastna podoba prepoznavna daleč okoli in tudi izven naših meja. Obiščite domovanje Erazma Predjamskega in se tudi vi v domišljiji vrnite stoletja nazaj.