POZEJDON TURIZEM


PONUDBA IZLETOV IN POTOVANJ, AKTIVNE POČITNICE, LETOVANJA, TURISTIČNE NAMESTITVE...

Glamping Mohrjev grunt


Glamping ponuja prijetne hišice za sprostitev v dvoje na turistični kmetij Mohorjev grunt, ki je bila zasnovana po načelih permakulture od leta 2015. Sadje, zelenjava, jajca in ostali domači izdelki so osnova za pripravo okusnega domačega zajtrka, ki vam ga postrežemo v prijetnem ambientu obnovljenega starega mlina ob reki Kokri, kjer lahko tekom nastanitve izkoristite tudi skupno kuhinjo za pripravo obrokov iz domačih (ali svojih) sestavin. Izvrstna lokacija za kolesarjenje ob urejenih kolesarskih poteh ob Kokri in za sprostitev v gorah ali ohladitve v reki.

Turistična kmetija Šenkova domačija


Šenkova domačija je s svojo gručasto postavitvijo osmih, z leseno kritino kritih stavb, neponovljiv biser alpske arhitekture, ki so ga naši predniki osnovali pred več kot 500 leti. Na Šenkovi domačiji lahko prespite v novo urejenih sobah in apartmajih, kampirate, izvedete družinsko ali poslovno srečanje, poroko ali preprosto samo uživate v neokrnjeni naravi, ki obkroža našo kmetijo. Lahko se družite z našimi živalmi in pogostite z jedmi iz naše domače kuhinje. Zavedamo se njene neprecenljive vrednosti, zato jo z veseljem ohranjamo in delimo njeno bogato zgodovino z vami.

Kmetija Ferjančič


Naša kmetija (pr Lukcovih) se nahaja na jugovzhodnem pobočju Nanosa, v neposredni bližini Vipave, v tako imenovani vasi Gradišče. Z živinorejo in vinogradništvom se je začel ukvarjati Franc Ferjančič, danes pa nadaljuje družinsko tradicijo že tretja generacija. Zemljiško gospodarstvo obsega približno 7 ha površin, od tega je 1 ha obdelovalne zemlje, 1,5 ha vinogradov, 2ha travnika, ostalo so gozdovi in objekti. Ukvarjamo se pretežno z vinogradništvom, poljedelstvom, sadjarstvom in prašičerejo. Dvakrat letno organiziramo Osmico, nudimo Vam tudi prenočišča.

TURISTIČNA KMETIJA LOGER


Naša turistična kmetija se nahaja v Zgornji Savinjski dolini, natančneje na Ljubnem ob Savinji. Imamo tri sobe. Dve sta troposteljni ter ena dvoposteljna soba. Na naši kmetiji imamo otroško igrišče, kjer se lahko otroci zabavajo. Spoznate lahko naše domače živali, katere lahko otroci tudi pobožajo. Kmetija leži v neposredni bližini reke Savinje kjer se lahko kopate ali pa ob nakupu ribiške karte lovite ribe. Sprehajate se lahko po gozdnih poteh in uživate v naravi.

Turistična kmetija LOGAR


Naša kmetija se nahaja ob robu Cerkniškega jezera ,v bližnji okolici veliko možnosti za rekreativno pohodništvo ali kolesarjenje. Cerkniško jezero ,Križna jama, Slivnica, Rakov Škocjan, grad Snežnik, Bloško jezero......

Lukčeva domačija


Lukčeva domačija je prva igrificirana turistična kmetija v Sloveniji! Lukčeva domačija leži na robu kočevskih pragozdov v dolini reke Kolpe v Kostelu. Nudimo nočitve z zajtrkom (30€ na osebo) ali polpenzion (39€ na osebo) v več kot 100 let stari podeželski hiši, kjer vas objamejo toplina, domačnost in barve. Možen je najem družinske sobe, apartmaja ali cele hiše. Otroci 0-2 leti bivajo pri nas brezplačno. Otroci 2-10 let plačajo -30 % cene odraslega. Verjamemo, da je igra v življenju zelo pomembna, zato ponujamo različne aktivnosti za vse generacije: - malo šolo lokostrelstva in lokolov; - geolokacijsko igro "Skrivnost za malimi vrati"; - sobo pobega na pode...

APARTMAJI MAŠERA


Naša zgodba ima sicer že več kot stoletno tradicijo, saj se ljubezen do narave ter kmetovanja prenašata iz roda v rod. Leta 2014 je dozorela ideja, da oddiha željnim obiskovalcem ponudimo pobeg v neokrnjeno naravo in tako smo odprli prve namestitve, in sicer dve sobi ter 4 apartmaje. Po odlični sprejetosti med gosti in velikem povpraševanju smo v letu 2019 apartmaje prenovili ter namestitve povečali še za 4 sobe. Apartmaji in sobe Mašera se nahajajo v središču Kobarida, v neposredni bližini kobariškega muzeja I. svetovne vojne. Zaradi idealne lokacije so iztočnica tako za planinarjenje kot tudi za oglede lokalnih znamenitosti ali adrenalinska doživetja, ki jih v bližnji okol...

Turistična kmetija Štorman


Turistična kmetja Štorman se nahaja na idilični lokaciji s prečudovitim pogledom na Alpe. Družina nudi tri povsem nove apartmaje in dve dvoposteljni sobi ter konferenčno sobo / zajtrkovalnico. Vsak od apartmajev je opremljen v udobnosti vašega doma in lahko sprejme od štiri (rdeči in zeleni apartma) do šest gostov (apartma Janez). V zimskem času je gosti lahko uživajo v zdravilnih učinkih finske savne. Narava, ki jo obkroža je idelano izhodišče za hribolazenje, pohodništvo, kolesarjenje in za ogled bližnjih znamenitosti. Za razvajanje se lahko dogovorimo za tradicionalni zajtrk, ki je pripravljen iz doma pridelane hrane in hrane okoliških kmetij.

Turistična kmetija Kranjc


Kliknite in preverite našo ponudbo...

APARTMAJI HRIBAR na domačiji pr' Ostan'k


Kliknite in preverite našo ponudbo...

KMETIJA MIGI3


POČITEK MED VINOGRADI IN OLJKAMI. V KLETI DOMAČE VINO IN OLJČNO OLJE. JESENI PA SLADKE FIGE

Turistična kmetija Dervarič


Vabljeni v prelepo sončno Pomurje na oddih in sprostitev na turistični kmetiji Dervarič. Kjer Vam nudimo prleške in prekmurske jedi ob domačem vinu, ter ostale Priznane domače izdelke bučno olje, orehovo in konopljino, skove, kis in likerje. Dan si popestrite z odkrivanjem skritih kotičkov Pomurja, izleti s kolesom ali peš po razgibanih gričih Jeruzalemskih goric ali ravnicah ob reki Muri. Obiščite Zdraviliške terme ali kako drugo znamenitost Lušt, Ocean Orchids,... Večer pa preživite ob dobri kapljici vina in prijetni domači družbi TK Dervarič. Noč ima svojo moč v 150let stari sobi!

Domačija Grofija


200-letna domačija Grofija na Viru pri Stični, je spomeniško varovan kompleks štirih kmetijskih poslopij iz 19. stoletja, ki sestojijo iz kmečke hiše, hleva, lesenega skednja ter kozolca. Domačija nudi nastanitev, v hiši z letnico obnove 1867, v štirih podeželskih sobah z lastno kopalnico in restavriranim pohištvom, skupno čajno kuhinjo in družabnim prostorom ter brezžičnim internetom. Posebnost domačije je, da ni na voljo TV-ekrana, saj se pod njihovo starodavno lipo menjajo žive slike skozi ves dan. Postrežejo vam pravi podeželski zajtrk ter večerjo s sezonskimi, domačimi in lokalnimi izdelki ter hišne pijače. Na domačiji pripravljajo tudi značilne jedi osrednjesl...