V centru mesta, a le streljaj od smučišča!

Ramada Hotel & Suites Kranjska Gora je arhitekturna posebnost Kranjske Gore. Prijetno opremljene sobe s pogledom na gore in urejena okolica so primerne predvsem za goste, ki na počitnicah pričakujejo vrhunsko udobje.Hotel je od smučišč oddaljen manj kot 100 m. Zaradi lege ob glavni sprehajalni poti so družabni dogodki vedno na dosegu. Ramada Hotel Suites Kranjska Gora ima 110 estetsko dovršenih in udobnih sob. Med njimi so posebne antiseptične sobe za alergijsko občutljive goste in dve večji sobi nadstandardne velikosti (51 m2). Sobe imajo dve ležišči, ki jim lahko dodamo pomožna ležišča. Opremljene so s TWC, kabelsko televizijo, telefonom, brezžičnim internetom, mini barom, sefom in čajnikom. Večina sob ima balkon.

 

 

 

 

 

Ramada Hotel & Suites Kranjska Gora ima za vas pripravljen mošnjiček kulinaričnih presenečenj.

V samopostrežni restavraciji pripravljajo dobrote svetovnih kuhinj sami mojstri.

Ko si zaželite okusa po italijanskih dobrotah, zavijte v Picerijo Napoli. Zadišale vam bodo pice iz krušne peči, testenine, pripravljene po italijanskih receptih, in sveže solate.

 

 

 

 

Kavarno Prisank poznajo ljubitelji po slaščicah znamke Sladka Julija.

Doživite praznik okusov s črnim gozdičkom, višnjevo amareto torto, jogurtovo torto z borovnicami in Špikovim vrhom. Poskusite kremne rezine, jabolčni zavitek in dnevne torte.

Sladka Julija je edinstvena čokoladna torta s pistacijami. Na ljubitelje pralinejev čaka izbor čokoladnih tartufov. Ti so sladko darilo za vsako priložnost.

 

 

 

 

 

Pub Legende je opremljen v stilu irskega puba, nudimo vam široko izbiro svetovnih piv in whiskeyjev.

Večeri v Pubu Legende so popestreni z živo glasbo in animacijo v obliki karaok, zabavami s hostesami in drugim pestrim zabavnim programom.
 

 

 

 

Ramada Hotel & Suites Kranjska Gora nudi wellness storitve v sklopu skupne ponudbe verige Hit Alpinea Kranjska Gora.

Zaradi bližine vseh objektov je prehod med njimi hiter in preprost.

Hoteli Ramada Resort Kranjska Gora, Kompas in Alpina stojijo v neposredni bližini.