Penzion Pr Anzl


Apartmaji in sobe Anzl imajo vse kar potrebujete za prijetno bivanje. Nahajamo se 250 metrov od Blejskega jezera v vasici Mlino. Smo manjši družinski penzion in smo odprti od 1.7. 2020. Nudimo namestitev v 8 sobah in 2 apartmajih z bogatim domačim zajtrkom. Mirna lokacija v naravi, med travniki, pa vendar skoraj ob jezeru in blizu vseh pomembnih turističnih točk.Sobe so popolnoma opremljene, s pridihom tradicije, svetle in prostorne. V vseh sobah so klima in zunanja senčila, kabelska televizija, brezplačen Wi-fi, sef in hladilnik. V pritličju je prostor za relaksacijo in savne – infra in finska. Poleg novega objekta je tudi brezplačno parkirišče (z elektro polnilnico).

Penzion Pr Matjon


Nahajamo se v mirni vasici Selo pri Bledu,ki je 1 km od jezera.Mirna okolica penzion ponuja možnosti za raznorazne aktivnosti,kot so pohodništvo,ribolov, tukaj je veliko urejenih kolesarskih poti. Penzion pr Matjon je družinski penzion ,ki ima na voljo 7 sob ,za 2,3 ali 4 osebe in 3 apartmaje za 3 ali 4 osebe. vse sobe imajo kopalnico s tušem ,fen in toaletni pribor, tv,klimoin WIFI. Naši gost imajo brezplačen parkirni prostor in garažo za motorje in kolesa. V ponudbi imamo tudi finsko savno.

Penzion Repnik


V penzionu je vsaka izmed sob izjemen unikat, povezan s slovensko tradicijo. Vse sobe so opremljene za vaše maksimalno udobje; imajo klimatsko napravo, mini bar, sef, TV, … Nekatere sobe nudijo lep pogled na gore in vrt. Zajtrk je iz domačih in lokalnih kmetij, okrepčate pa se lahko v Gostilni Repnik. Na posestvu je velik urejen vrt in konji, možnost vožnje s kočijo. Naša strast je turizem, kulinarika, predvsem pa zadovoljstvo naših gostov. Veseli smo, da vam lahko pokažemo Kamnik z okolico, ki je polna naravnih in kulturnih znamenitosti - Arburetum Volčji potok, terme Snovik, Velika planina, dolina Kamniške Bistrice, Kamniško – Savinjske Alpe, Staro mestno jedro Kamnika,...

PENZION ROŽIČ


Penzion Rožič se nahaja v čudovitem gozdičku, le 100 m stran od Bohinjskega jezera in reke Save Bohinjke. Ponuja vam nočitve z zajtrkom. V hiši je 30 postelj, v dvoposteljnih sobah s kopalnico in balkonom. Gostje lahko uporabljajo brezplačen brezžični internet. Ponudba hiše vključuje restavracijo a-la-carte in okrepčevalnico Foksner. Na vašo željo lahko naročimo taksi, pomagamo vam najeti avto ali pa organiziramo vodene oglede in izlete. V Bohinju boste uživali v svežem gorskem zraku, tišini in si nabrali novih moči. Kdor enkrat obišče Bohinj, se rad vrne v ta raj pod goro Triglava. Prisrčno vabljeni!

Penzion TTT Bled


Družinski penzion z več deset letno tradicijo. Najaja se na mirni lokaciji dober kilometer od jezera. Je idealno izhodišče za raziskovanje lepot Bleda in bližnje okolice. Gostje, ki pri nas bivajo vsaj dve noči imajo omogočen dostop do uporabe kartice Julijske Alpe Bled, ki vključuje popuste za storitve, obiske znamenitosti in aktivnosti na Bledu in bližnji okolici. Vsem gostom nudimo okusen zajtrk. Dvoposteljne sobe so bile prenovljene v decembru 2019 v rustikalnem slogu iz slovenskega lesa. Za več dnevno bivanje nudimo popuste. Nastanitev omogoča brezplačno parkirišče in Wi-Fi.

Penzion Berc


Penzion Berc je mnogo več, kot ponudnik prenočišč in dobre kulinarike. Naša zgodba je namreč rasla in se razvila na temeljih več kot 100-letne tradicije, ki se začenja leta 1908, ko je naš praded Jožef Berc postal lastnik kmečkega posestva. Današnja mogočna zunanja podoba penziona še vedno ohranja rdečo nit nekdanje arhitekture ter opominja na pot, ki so jo prehodili naši predniki.

Fani&Rozi B&B


V Fani&Rozi vam ponujamo udobno nastanitev z zajtrkom. V naših prenovljenih in sodobno opremljenih sobah sprejemamo goste od julija 2020. Dodano vrednost predstavljajo izbrani avtentični elementi iz družinske dediščine, povezani s splavarsko, trgovsko in literarno tradicijo Lenta. Sobe nudijo romantičen razgled na reko Dravo z njenimi mostovi in rečnimi pticami ter na mogočno renesančno bastijo Sodni stolp. Nad hišo se bohoti orjaški hrast, najstarejše drevo starega jedra Maribora. Naši zajtrki so pripravljeni iz svežih ekoloških pridelkov lokalnih dobaviteljev. Parkiranje je možno v garažni hiši pod mestno tržnico 50 metrov vstran in je plačljivo.

PENZION TAVČAR


Majhen družinsko voden penzion se nahaja v vasici Šmartno ob Savi 6 km od centra Ljubljane in 1 km od nakupovalnega centra BTC in ljubljanske obvoznice. Imamo odlično izhodišče za obisk mesta in vseh turistično zanimiv točk v bližnji in daljni okolici. Na voljo imamo 1 družinski apartma in 10 dvoposteljnih sob. Nudimo odličen zajtrk, brezplačno parkirišče, brezplačen wifi, klimatizirane sobe z mini bari in balkoni, kabelsko TV, predvsem pa mirno okolico, ki omogoča sprostitev od mestnega vrveža.

PENSION SILVIA


Pension Silvia - družinsko voden penzion, se nahaja v bližini čudovitega istrskega mesteca Piran, ki izstopa s svojo lepoto in zgodovinsko dediščino. Z bujnim mediteranskim parkom obdan Penzion Silvia gleda na Piranski zaliv. Umaknjen je od mestnega vrveža Portoroža, a še vedno v bližini mestnega središča in le 150 metrov od plaže Bernardin. Vse namestitve vključujejo klimatsko napravo in balkon ali teraso s pogledom na morje in park. Vse enote imajo še satelitsko televizijo in kopalnico s prho. Sobe imajo lasten hladiknik, v apartmajih pa je na voljo kompletno opremljena kuhinja. Enote se vsakodnevno čistijo, brisače in posteljnina pa se zamenjujejo po potrebi.

Penzion KOVAČ


Smo majhen penzion z 11 sobami, varovanim lastnim parkiriščem, vstop v objekt in sobe s Terminalom - registracija - plačilo s kreditnimi karticami - vstop v sobe z digitalno kodo, Sobe - Banja-WC- digitalna TV- brezplačni kabelski ali wi-fi interent 240 mbh - mini bar - streženi zajtrk,...