Spodaj si lahko ogledate nekaj idej, kam bi se lahko odpravili na izlet.

V kolikor bi radi delili svojo izkušnjo oziroma predstavili drugim dobro idejo za izlet nas kontaktirajte in z veseljem jo bomo delili z drugimi.Popotovanje v Logarsko dolino


V prelepem sončnem jutru smo se odpravili proti Logarski dolini. Pot nas je vodila mimo Preddvora, proti Jezerskem. Na poti proti Jezerskem smo se na kratko ustavili na kavici in si v lepem sončnem jutru ogledevali slikovito naravo.

Dovžanova soteska


Tokrat smo se odpravili na popotovanje v Dovžanovo sotesko pri Tržiču. Že takoj ob prihodu na parkirišče smo zagledali geološki steber kamenin, ki se nahajajo med Dovžanovo sotesko in Tržičem.

Soteska Vintgar na Gorenjskem


Soteska Vintgar, dolga 1,6 km, je zarezana med navpičnimi stenami hribov Homa in Boršta, krasi pa jo Radovna s slapovi, tolmuni in brzicami. Pot vodi preko mostov in t. i. Žumrovih galerij, ter se končuje z mostom nad mogočnim 16 m visokim rečnim slapom Šum.

Mangartsko sedlo


Odpravili smo se na Mangartsko sedlo. Mangartsko sedlo je najvišje ležeča cestna točka v Sloveniji. Pot nas je vodila preko prelaza Vršič do Loga pod Mangartom in naprej proti mejnemu prehodu Predel, kjer se pol drugi kilometer pred prelazom Predel začne 12 km dolga vijugasta cesta, ki Vas pripelje mimo koče na Mangartskem Sedlu tik pod Mangartsko sedlo.

Objavite svoj izlet


V kolikor bi radi delili svojo izkušnjo oziroma predstavili drugim dobro idejo za izlet nas kontaktirajte in z veseljem jo bomo delili z ostalimi, da spoznajo lepe destinacije v Sloveniji. Najboljše prispevke bomo tudi nagradili z lepimi nagradami.