Dobrodošli v Hotel Dvorec, Tolmin. Dolina Soče in Triglavski narodni park sta na dosegu roke za ustvarjanje nepozabnih doživetij.
 

Hotel Dvorec se nahaja v osrčju doline Soče, v Tolminu, na lahko dostopni lokaciji v jedru mesta; v zgradbi, kjer se sodobnost sreča s čari starega sveta. S svojo lokacijo, le nekaj sto metrov od sotočja rek Soče in Tolminke, ponuja odlično odskočno desko za raziskovanje doline Soče, njene neokrnjene narave in skritih kotičkov. Udobno bivanje je zagotovljeno v večinoma prenovljenih, sodobnih in svetlih sobah s hitrim brezžičnim internetom ter kabelsko televizijo. Da boste svoj dan začeli polni energije, pa bomo poskrbeli z okusnim in raznovrstnim zajtrkom.

Dolina Soče se jeseni obarva v svoje najlepše barve, zato smo za vas smo pripravili ugoden jesenski oddih, pri katerem vam ob rezervaciji treh noči, četro kar podarimo.
Za več informacij in rezervacijo kliknite: https://www.hoteldvorec.com/si/top-ponudba/jesenski-oddih-v-dolini-soce.

Za ljubitelje zime in zimskih radosti pa smo pripravili smučarske pakete z vključeno smučarsko karto Julijske Alpe, s katero lahko smučate v 3 državah, na kar 15 smučiščih, od katerih so 4 znotraj ure vožnje od hotela.