Kratochwill - gostilna, picerija in pivovarna


Pivovarna Kratochwill je bila ustanovljena kot družinsko podjetje leta 1992 in nadaljuje tradicijo srednjeevropskega obrtno družinskega pivovarstva. Pivovarna Kratochwill sledi tradiciji češkega pivovarstva, kamor segajo korenine družine Kratochwill, od koder prihaja tehnologija, tehnolog in surovine. Posebnost naše proizvodnje je kvasno pivo. Zavezani smo zakonu o čistosti piva Reinheistsgebot iz leta 1516. Nudimo dostavo piva na vaš dom v območju Ljubljane in okolice Prav tako je možna dostava hrane in pijače na dom. Naše restavracije najdete v Ljubljani in sicer v BTCju, na Rudniku in v centru na Kolodvorski, kjer si lahko privoščite domače pivo, domače jedi, pizze iz kru...

Gostilna Livada


Na samem obrežju Ljubljanice vam nudimo pogostitev za 2 osebi ali 100 in več oseb. Ponujamo vam pester izbor dnevnih kosil, menijev za skupine, menijev za posebne priložnosti ter sezoni prilagojeno posebno ponudbo. Ponudba obsega ribje jedi, mesne specialitete, jedi za vegetarijance, domače sladice… za vsakega nekaj…Gostilna ima veliko parkirišče za avtomobile in za avtobuse, sama lokacija pa vam omogoča, da se v gostilno ali iz gostilne odpeljete tudi z ladjico.

Gostišče kmetija Podobnik


Tik nad mestecem stoji naša kmetija,z razgledom na celoten biser slovenske tehhnične kulturein ravno toliko odmaknjena od mestnega vrveža,da vlada pri nas pravi podeželski mir.Pravi kraj za goste, ki si želijo po aktivnem oddihu umakniti vprijazno kmečko zavetje in se okrepčati z domačimi dobrotami.

Gostilna Hren


Nudimo malice, kosila, jedi po naročilu. Imamo prostor za zaključene družbe za 80 oseb.